måndag 27 april 2009

Virushalsar

Varit hemma från dagis och jobbet idag för att fara till hälsocentralen med boysen o kolla halsarna. Visade inget på halsprov och inget på CRP. Så läkaren sa att det var nog virushalsar men det känns skönt att man har kollat.
När vi var klar där så for vi hem och när vi kom hemåt så var det dags för lite kändisar att besöka byn. Eller snarare en kändis. Det var Robert Arschberg (osäker på stavningen) som tillsammans med Gert Fylking går genom hela Sverige för att samla in pengar till forskning kring prostatacancer.
Så jag och boysen passade på att ge ett litet bidrag till Robban. Gert hade tydligen gått den här sträckan i lördags för att han skulle göra något annat idag. Men tyckte att jag såg även honom när vi åkte till hälsocentralen.


De som står runt var några som gick med

Efter detta åkte vi hem och åt lite lunch o kolla på en film som vi hyrt. Lite pys mys. Sen har vi varit ute lite oxå fast vi är hemma och är sjuka. Men kände att de börja klättra på väggarna inne så därför gick vi ut och målade lite.

Men som det ser ut nu så blir det dagis och jobb i morgon för de verkar vara pigg. Men hostar lite nu när de gått o lagt sig. Hoppas att ni haft en underbar dag och att ni får en fortsatt bra vecka. Må så gott och ta hand om varandra.

Kram Carina :-)

4 kommentarer:

  1. vad skönt att dom är piggare ja jag såg acsberg jag med han gick förbi jobbet strax efter fem i kväll, dom var även tydligen till skolan så moa hade fått autograf fast hon komm bara ihåg en stefan som var chafför så inte så lätt impad av kändisar är hon inte hihi ha det bra kram jessica

    SvaraRadera
  2. Det går mycket halsont o förkylningar nu. Men skönt att dom piggnar på sig. Vilka konstnärer dom är!! Ha en bra dag. Kram Lenita

    SvaraRadera
  3. Hoppas att de är friska snart.:-) Kram

    SvaraRadera
  4. Ville bara kika in och säga hej..nu ska jag titta runt.
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och Tack för att du tittade in hos mig