söndag 2 augusti 2009

Furuvik

Då var det söndag o vi har kommit hem från en liten helgsemester.
I fredags efter jobbet for vi ner till goda vänner som är bosatt nere i Järbo ( 1 mil från Sandviken). Vi brukar försöka att ta oss ner dit en gång per år för umgås och tillsammans med dem gå på Furuvik (ligger i Gävle).

När vi kom ner på fredagen vart vi bjudna på tacos vilket smakade väldigt gott.
Sen på kvällen blev det att vi bara var. Barnen lekte så bra tillsammans. De hittade varandra direkt. Vår äldsta o deras äldsta är lika gamla sen skiljer det ett år på våra yngsta. De har oxå två grabbar.

På lördagen efter frukosten packade vi iväg oss o for till Furuvik för att gå där och det visade sig att tiden den går verkligen fort när man har roligt. Vi vart där i 6 timmar. Och det tycker jag är lång tid men det kändes inte att det hade gått så lång tid.
De äldsta barnen sprang mellan karusellerna Så det var ju bara att hänga på det. Och så vart det även i år att det var papporna som åkte med de yngre gossarna :-) medans vi mammor tittade på o fotograferade.


När vi var nöjda o lite trötta så for vi hem till Järbo igen för att få njuta av en smaklig middag som bestod av grillad kyckling med potatis o morotsklyftor i ugn o en mycket god sås till.
Sen var vi bra trötta allihopa på kvällen så det vart inte så mycket mer än att sitta uppe en stund o prata.

Idag fick barnen åka fyrhjuling vilket var väldigt uppskattat av mina barn allra helst av den äldre.

Här kör Peter.
Här får Oskar åka tillsammans med Janne (ägaren av maskinen)

Tog även en cykeltur (barnen cykla vi vuxna gick) till en lekpark som låg en liten bit bort.






Sen tackade vi för oss för att styra färden hemåt.

Det är alltid trevligt att komma bort till folk som man kanske inte träffar så ofta men känner sig så hemma med. Det kan gå ett år mellan vi ses men det känns som igår. Det är så härligt med folk som man kan vara sig själv med.

Så nu är man lite trött så det kommer nog att bli soffan nu innan det är dags att gå o krama kudden. Arbete väntar i morgon .
Barnen o maken går in på sista lediga veckan. Och även lillemannen går in på sista veckan med gipset. Det ska bli skönt när han får ta bort det.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg för det har vi verkligen haft.
Ha det gott o ta hand om varandra.
~Kram Carina~

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Ja, tiden går verkligen fort när man har roligt! Jag och mina föräldrar brukar åka till Furuvik vi också, men det har inte blivit så på ett tag nu.
    Jag skulle också väldigt gärna köra fyrhjuling! Jag är väldigt motorinstresserad. :D

    Härliga bilder! :)

    Kram från Koblajan!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Så mycke trevligt ni har för er!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  3. Vad kul ni ser ut att ha haft det i Gävle, där har vi aldrig varit. Tack så jättemycket för goa kommentarer på min blogg jag blir sååå glad! Må så gott och kram på dig! / Maria

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och Tack för att du tittade in hos mig