torsdag 6 augusti 2009

En tur till Mellanfjärden.



Efter middagen i dag så packade vi lite fika och for till Mellanfjärden för att hälsa på min syster med make. De hade lagt till där med segelbåten.
Vi passade på när det var ganska nära hemifrån och så var det ju kanon väder.



För det har det verkligen varit här idag. Varmt och soligt. Synd att man måsta jobba men det gick det oxå. Allt är lite roligare när solen är framme.


Tillbaka till utflykten. Det var första gången som vi såg segelbåten så det var lite roligt. Och man såg på syrran o Kjell att de trivdes verkligen med detta. De köpte båten för drygt en månad sen.



En annan som inte är van att vara på en båt kände sig som en elefant i ett glashus. Det gungar och balansen min är ju inte den bästa och då låg de vid land tänk hur det skulle vara ute på havet. Men det var roligt att hälsa på dem och det tyckte boysen oxå.
Tog även en liten promenad runt omkring och kollade lite.



Boysen de provade även hur det var att ligga i båten. Verkade som de trivdes eller vad säger ni?


Ja det var en toppen utflykt så tack syrran o Kjell för att vi fick komma o hälsa på er på båten. Mycket trevligt tycker vi att det var.
Nu är det sängen som väntar för en annan. Arbete som gäller i morgon sen är det helg. Sista semesterdagen för maken o boysen. På måndag börjar allvaret för dem när det är dagis. De var o hälsade på där en sväng idag. Verkar som de längtar tillbaka.
Hoppas att ni haft en härlig dag med mycket sol och värme.
Ha det gott o ta hand om er.
~Kram Carina~

2 kommentarer:

  1. Så härligt ni verkar ha haft det där ute, ja tänk att segla runt vilken känsla men med mina "sjöben" så skulle det nog inte vara så härligt.

    Trevlig helg!
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Det ser verkligen jättemysigt ut! Härligt med båt och sol! Kram Helena

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och Tack för att du tittade in hos mig