tisdag 24 mars 2009

Helgen

Tänkte skriva lite om helgen fast det är tisdag. Ligger lite efter.

Helgen har jag och boysen varit ensam hemma. Karl i huset åkte bort på fredag och kom hem på söndagen.
Fredagen bestod av fredagsmys framför TV. Men innan det så vart det lite målning i äldstas rum. Det var så att lillebror varit där på väggen med en tuschpenna och det såg ju inte bra ut vilket det aldrig brukar när de har pennan på ställen där den inte ska vara.
Så vi målade från bården och neråt.
Det är inte alla dagar som man får måla på väggen. Kul


Peter vaknade på lördagen och gick direkt in till sitt rum (han sov i pappas säng) kom tillbaka och sa att jag är jätte nöjd med mitt rum mamma. De är ju för go med sina kommentarer.

Lördagen började vi med att måla en andra gång i Peters rum.
Efter frukost klädde vi på oss och gick ut i det soliga vädret. Peter ville ta fram cykeln och eftersom vi då hade bart på gatan så tog vi fram deras cyklar.
Men det vart ju tråkigt att cykla fram och tillbaka på gatan så vi tog en utflykt till Westmans och där vart vi bjuden på lunch. Gott. Barnen lekte en stund innan det var dags att ta turen hemåt.
Oskar han vart trött så han somnade medans jag stod och pratade med grannen.
Skjutsade Oskar till farmor och farfar för att spendera sin natt där. Jag och Peter skulle på bio. De var första gången som Peter var på bio och det var en upplevelse att se honom. Han var helt frånvarande när man pratade med honom innan bion började. Det var ju så mycket att titta på.

Efter bion var vi o åt pizza.
Vi fick även nattgäster som var mycket trevligt. Jessica med barn kom och sov över här. Vilket var väldigt uppskattat.

Söndagen gick åt till att fixa klart i Peters rum och att hämta Oskar hos farmor och farfar. Där fick vi middag som var mycket gott Grekisk pyttipanna.
Sen var det två trötta grabbar när vi kom hem.
Hade varit en händelserik helg.

Må så gott.
Kram på er :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar och Tack för att du tittade in hos mig