lördag 27 juni 2009

Vilken dag.

Idag har det varit varmt och skönt (är det väl bästa att man säger). För man ska inte klaga nu när värmen äntligen har kommit. Men..........

På dagens schema har det varit en tur på auktion, lämnade sen äldsta sonen på kalas (vilket kändes konstigt och jag tror inte att mamma är redo för det riktigt än att lämna honom och åka därifrån hmhm). Sen for jag och min goda vän Jessica tillbaka på auktionen då det fanns lite intressanta saker.
Det var mycket man ville ha men det var det andra som ville oxå. När jag går på auktion lägger jag inte ner hur mycket som helst pengamässigt. Och så blir jag lite snål när jag sitter där.
Men det är väl meningen att man inte ska ha saken då kanske.

Badat har pojkarna gjort i deras "lillpool" idag.
Tog även ett "kvälldopp". Tänkte att de skulle få svalka av sig lite innan de skulle gå och sova. Men de hade det svårt att somna ändå när det är så varmt inne.

Har nu suttit ute på balkongen i solen med ett glas vin och tittat i inredningstidningar. Men nu började myggisarna att hitta dit oxå så jag gick in och satte mig här framför datorn en stund.

Ha det gott alla och var rädda om er.
Kram Carina :-)

fredag 26 juni 2009

Vilken kanon vecka

Ja då var det fredag igen.
Nu har man snart avklarat en veckas semester men vilken första vecka det har varit.

Vi har så gott som bott ute. Ätit frukost lunch middag ute. Igår när vi skulle äta middag var maken på väg att duka inne men han fick snabbt flytta ut allt.

Barnen de bara njuter av att få vara hemma. Den äldsta säger något varje dag om att han tycker att det är skönt att få vara hemma.

Lite pelargoner har flyttat in. Tantblomma har jag tyckt men har ändrat mig lite i den frågan.

Blodgivare som jag är så var det dags att tömma lite igår. Det märktes att hon som stack hade gjort det flera gånger. Det kändes inget när hon stack in nålen som är större än vanliga nålar.
Efter for jag och pojkarna ( som var hos pappa på hans jobb medans jag lämnade blod ) och köpte blommor.
Det vart även en sväng på leksaksaffären.
Sen for vi hem och hämtade upp en kompis till boysen som kom hit och lekte en stund. Jättekul.
Äldsta sonen sa att det var så roligt när Måns kom hit.
Och de var ju så rolig när vi satt och åt mellis när de satt och prata. Att denna dagen skulle de minnas för resten av deras liv och de hade haft jätteroligt.
Det är ju bara för roligt att sitta och lyssna på de små liven när de sätter igång.

Annars njuter vi mest av dagarna och det härliga vädret vi har. Hoppas bara att det håller i sig.
Ikväll ska vi till svärfar och gratulera på hans födelsedag.
Imorgon hade jag tänkt att jag skulle försöka att ta mig på auktion här i byn en sväng innan det är dags att fara på kalas för min äldsta.

Hoppas att ni har det bra alla och att ni får en kanon helg.
Må så gott och krama varandra.
Kram Carina :-)

onsdag 24 juni 2009

Äntligen

Igår fick vi äntligen träffa våra goda vänner som kommit hem från landet over there.
Å det var så kul. Barnen lekte och det märktes att de varit från varandra ett tag. Skönt att de är hemma igen.

Ja tänka sig att det är tredje dagen på semestern och det är ju kanon väder ute. Idag verkar det som det kommer att bli jättevarmt.
Idag ska jag till frissan vilket kommer att bli skönt att få av sig detta långhår. Det har kommit nu till att man inte kan göra något med håret det bara hänger. Så idag kommer jag nog att gå tillbaka till min vanliga frisyr. Tänkte att jag skulle spara så att man kanske skulle göra något annat. Men känner att jag saknar min gamla frilla.
Boysen ska jag skjutsa till farmor och farfar så de får vara där.

Nu har yngsta sonen vaknat så nu är det bästa att ta och fixa frulle och vi ska äta ute tänkte jag. Härligt med sommar och värme när man kan sitta ute och äta det smakar ju lite extra gott då.
Ta hand om er och ha det så härligt i sommarvärmen.
Kram Carina :-)

måndag 22 juni 2009

Då var den första dagen på semestern avklarad. Och den började ju kanon.
Med strålande solsken och inte ett moln så långt ögat kunde nå.
Men ju mer dagen gick mer moln kom och de vart mörkare och mörkare. Och två omgångar hördes det åska. Tycker att det är lite mysigt så länge den är på avstånd och inte ställer till med en massa.
Dagen har vi tillbringat ute från morgon tills det var dags för middag. För då hängde regnet i luften. Och mycket riktigt så kom det en väldans skur.
Men efter regn kommer ju solsken och det stämde ikväll.
Vi har haft en kanon dag och äldsta sonen sa i morse till frukost: -Jag älskar att vara hemma och vara ledig när det är en sådan här härlig dag ute.
Så håller tummarna att det kommer bli en kanon dag i morgon oxå.

Vill även passa på innan jag avslutar mitt inlägg att önska våra goda vänner familjen Westman välkommen hem från resan till USA. De har varit där i två veckor och vi har saknat dem JÄTTE MYCKET. Så nu längtar jag tills vi får träffas.

Ha det gott alla.
Kram Carina :-)

onsdag 17 juni 2009

Midsommar och semester


Ja nu är det snart midsommar och inte har vi någon direkt sommarvärme. Men idag är solen framme iaf. Så man får väl vara glad för det lilla.

Men det blåser ju men det är lite bättre verkar det som idag med det.

Idag jobbar man sista dagen innan semestern. Ska bli SKÖNT. Hoppas bara att man får uppleva värme och sol under dessa 4 veckor. Så man kan kanske få bada om inte doppa fötterna.

Hemma har det varit förkylningar och någon släng av magsjuka. Barnen åkte på "endagsmagsjuka". Så det var tur att det gick över snabbt för det är inge kul med magsjuka.
En annan åkte på en förkylning vilket klubba mig riktigt.
Och i natt då kom den yngsta sonen in till oss och var varm som en kamin så han är hemma med pappa idag.
Så håller nu tummarna att vi har gjort ifrån oss detta nu så vi får vara frisk under ledigheten.

Önskar er alla en härlig midsommar å hoppas på bra väder.

Ta hand om er.

Kram Carina :-)

lördag 6 juni 2009

Sveriges egna dag

God morgon alla glada.

Då var det lördag och inte vilken lördag som helst utan Sveriges Nationaldag.
Hur ska man fira den idag då?
Maken har åkt till Via på rally och jag och barnen är hemma men kanske att det blir en tur dit för oss oxå. Vi får se vad vädret har att bjuda på idag. Det är uppehåll just nu och solen försöker att ta sig fram genom molnen men det lyckas inte så bra.
En annan håller på att färga håret oxå. Har haft slingor och nu när håret har växt ser inte det så bra ut. Så det blev lite färg i en brun ton. Håller på att spara ut håret för jag vill göra någon annan frisyr och då är det bättre att jobba utifrån lite längre hår än kort. Vi får väl se vad det blir.
I kväll är vi bjudna till min fd arbetskamrat som gått i pension på en liten nybliven pensionärsfest kan vi kalla det. Det ska bli kul. Hon är en hel go människa som man bara älskar. Och jag saknar hennes humor och skratt på jobbet. För när man är med henne släpper man allt och bara kan vara den tokiga personen som man är. Som sagt en hel go människa.
Nu ska vi ta och äta lite frulle och det verkar som det kommer att bli rally sen enl barnen.
Hoppas att ni alla får en bra nationaldag.


Kram Carina :-)